stoffeerderijderooij.nl

Stofferen

 

Ik ben reeds 15 jaar actief in het vak meubelstofferen en heb in de loop der jaren mijn kennis verder uitgebreid met betrekking tot de auto interieur bekleding, motor en scooterzadels, leren interieurs, zelfs uw kinderwagen kan in veel gevallen opnieuw bekleed worden of opgeknapt worden. Kortom als het te bekleden is kan dit op een vakkundige manier gerealiseerd worden.
 
Vaak is uw oude meubel het zeker wel waard om opnieuw te bekleden/restaureren, zeker gezien de prijs-kwaliteit verhouding. Met een nieuwe bekleding kunt u uw meubel snel een heel nieuw uiterlijk geven. Ook is het vaak mogelijk om het meubel opnieuw te laten modelleren in een iets andere vorm of bijvoorbeeld hogere of lagere arm- en/of rugleuning. Misschien is de zitting net te lang of te kort, eventueel kan ook de vulling geheel naar wens aangepast worden. bijvoorbeeld als u niet genoeg steun in uw rug heeft of bij langdurig zitten last van uw onderrug begint te krijgen. Misschien is het wel eenvoudig op te lossen, alles is mogelijk.
 
Ik streef ernaar om een mooi en goed product neer te zetten. Service en kwaliteit zijn voor mij de belangrijkste aspecten van mijn bedrijf.
 
Mocht u geïnteresseerd zijn en/of vragen hebben, bel of mail gerust voor inlichtingen en advies. Tevens indien gewenst, een geheel vrijblijvende prijsopgave op maat.